Til hovedinnhold

Om oss

Memo Elservice AS er en totalleverandør av alle typer elektriske anlegg innen nybygg, rehabilitering/ombygging og service.

Elektriker klargjør ledninger til industribygg. Foto

Memo Elservice AS

  • Din lokale elektriker
  • Høyt fokus på sikkerhet og dokumentasjon
  • Opplæringsbedrift

Våre hovedområder er blant annet kontor, næringsbygg, leiligheter, boliger og produksjonsanlegg.

Kontinuerlig jobber vi med å holde oss oppdatert på nye trender, samtidig som vi passer på at kunden får akkurat det kunden ønsker etter vi har gitt god rådgivning.

Vi er registrert installatør i DSB Elvirksomhetsregisteret, innehar Ekomnettautorisasjon og Sentral godkjenning innen prosjektering og utførelse av brannalarmanlegg, nødlys og ledesystemer.

HMS- og internkontrollsystem

Virksomheten har et godt innarbeidet HMS- og internkontrollsystem, som benyttes i alle ledd av driften. Systemet revideres og forbedres kontinuerlig.

Dokumentasjon

Vi verdisetter dokumentasjon.

Derfor er vi godkjent i StartBANK og for boligeiere sender vi lovpålagt dokumentasjon via Boligmappa.

Våre montører

Alle montører er fagarbeidere innen sitt område, og er utstyrt med instrumenter for utføring av forskriftsmessig sluttkontroll. Dette legges til grunn ved utarbeidelse av samsvarserklæringer.

Montørene har også håndholdte terminaler for effektiv og korrekt overføring av risikoanalyse, sluttkontroll samt arbeids- og materiellforbruk.

Opplæringsbedrift for elektrobransjen

Vi ønsker å videreføre vår kunnskap og lære opp nye elektrikere til å bli dyktige, effektive og nøye i sitt arbeid. Derfor er vi også godkjent opplæringsbedrift for elektrobransjen og har til en hver tid lærlinger ansatt.

Fullverdige forsikringer har vi innen næring, ansvar entreprenør, yrkesskade, ulykke, uførepensjon, obligatorisk tjenestepensjon.

Bestill befaring eller installasjon

Nå vet du litt om oss. Ønsker du vi skal komme på befaring eller ønsker du å bestille installasjon med en gang.

Send oss en forespørsel